Carta

Clàssics

Boquerons

Amb amaniment casolà
8,75

Musclos Gallecs al Vapor

En la seva salsa
8,00
Succulent patatas bravas topped with spicy aioli in vibrant blue bowl, served on dark table.

Patates Braves Clàssiques

Fetes amb ingredients de proximitat
5,25

Ensaladilla Victorino

Ensaladilla tradicional de Victorino
5,75

Croquetes

Pernil Ral

1 unitat
1,90

Pollastre rustit amb prunes

1 unitat
1,50

Tinta de Calamar

1 unitat
1,75

Botifarra i ceba confitada

1 unitat
1,60

Selecció Victorino

Foie Casolà al Oporto

18,95

Anella Calamar Andalusa

Fresco
11,50

Filets de Llom de Salmó Fumat

16,45

Carpaccio de Bacallà Fumat

Amb tomàquets secs, oli verge i tapenade d'oliva negra
$17,00

Taules

Taula d'ibèrics

– Llom emboixat ibèric
– Pernil ibèric 100%
– Llonganissa ibèrica
– Xoriço ibèric
– Morcon presa ibèrica
11,00 – 17,50

Taula de formatges

-Formatge curat de llet crua d'ovella cazamora
– Formatge blau valdeó
– Semicurat, vaca, ovella o cabra
9,50 – 16,00